Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incinerator pentru ardere deseuri medicale 250M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
250M
Out Of stock
Descriere
Modelul 250M este ideal pentru spitale si clinici care au de-a face cu deseuri patologice de tip 4, deseuri infectate si contaminate, pansamente chirurgicale si alte lucruri care trebuie incinerate pe loc. Tocmai pentru a nu raspandi virusi, bacterii si alte boli grave este nevoie de incinerarea acestora intr-un timp cat mai scurt.

Incineratorul 250M este construit pentru export și nu necesită instalare, fiind perfect operabil, ceea ce îl face ideal pentru clinici, tabere etc.
Se poate incarca pana la 250 kg de deseuri patologice de tip patru per incarcatura.

Rata de ardere este de aproximativ 50 kg/h.
Deseurile sunt transformate in cenusa sterila avand aproximativ 3% din cantitatea initiala a deseurilor.
Timpul de retentie in camera de post-combustie este de 2 secunde iar temperatura minima post combustie este de 850 grade Celsius.

Tehnologia de fabricatie a camerei de ardere a facut posibila distributia uniforma a caldurii si arderea eficienta a gazelor inainte de a fi eliminate in atmosfera.

Incineratorul 250M poate fi dotat cu instalatie pentru recuperarea caldurii rezultata in urma incinerarii.
Prezinta avantaje multiple deoarece concomitent cu distrugerea deseurilor este asigurat necesarul de apa calda din amplasament.
Echipamentul 250M poseda certificare CE.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa descarcati brosura produsului de pe site-ul nostru www.incineratoare-ecologice.ro sau www.incineratoare.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura