Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incinerator medical pentru ardere deseuri contaminate, P16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
P16
Out Of stock
Descriere
Modelul P16 este un incinerator de dimensiunii medii cu un volum al camerei de ardere de 470dm3 si cu o rata medie de ardere de 45kg/h.

Se poate incarca cu pana la 400 kg de deseuri patologice de tip 4 in sistem de doua incarcari pe zi.
Este proiectat pentru distrugerea deseurilor de tip 4, a deseurilor contaminate, a panasamentelor chirurgicale, a dispozitivelor cu uz medical.
Camera principala de ardere este fabricata din otel si ciment refractar rezistent la temperature inalte care asigura  un randament crescut.

Incineratorul functioneaza pe gaz metan, CLU, motorina sau kerosen.

Tehnologia de fabricatie a camerei de ardere a facut posibila distributia uniforma a caldurii si arderea eficienta a gazelor inainte de a fi eliminate in atmosfera.
Timpul de retentie in camera de post-combustie este de 2 secunde iar temperatura minima post combustie este de 850 grade Celsius.

Incineratorul P16 poate fi dotat cu instalatie pentru recuperarea caldurii rezultata in urma incinerarii.
Prezinta avantaje multiple deoarece concomitent cu distrugerea deseurilor este asigurat necesarul de apa calda din amplasament.

Echipamentul P16 poseda certificare CE.
Modelul P16 este asamblat in fabrica si prezinta un sistem de control automat care prestabileste timpii de ardere si de oprire.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa descarcati brosura produsului de pe site-ul nostru www.incineratoare-ecologice.ro sau www.incineratoare.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura