Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incinerator pentru ardere deseuri medicale, P60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
P60
Out Of stock
Descriere
Modelul P60 este proiectat pentru arderea deseurilor care pot fi si ar trebui sa fie distruse instant. Vorbim aici de deseuri patologice de tip 4. Deseuri infectate si contaminate, pansamente chirurgicale si alte deseuri periculoase.

Echipamentul are in dotare un sistem de incinerare naturala instant completa, prevazut cu doua arzatoare, camera de ardere secundara, cos cronometru si sistem de controlare a temperaturii digital, cu timp de retentie a gazelor de 2 secunde.

Arzatorul este disponibil pe motorina, gaz metan, kerosen, CLU, GPL.

Modelul P60 este un incinerator de dimensiuni mari, volumul camerei principale este de 1530dm3 iar volumul camerei secundare de 3880dm3.

Rata de incarcare este de pana la 750 kg de deșeuri infectate sau contaminate pe ora, la o rata de 20000 BTU/kg, pana la jumatate din materialul patologic fiind prelucrat la 2000 BTU/kg.

Valoarea BTU depinde de densitate și trebuie sa se incadreze in normele de reincarcare. Timpul final poate creste datorita arderii incarcaturii finale.
Echipamentul A60 este in conformitate cu reglementarile si normele CE.

Pentru informatii detaliate privind echipamentul va invitam sa accesati site-ul nostru  www.incineratoare-ecologice.ro sau www.incineratoare.com si descarcati brosura produsului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura