Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incinerator pentru incinerare animale de talie mare, A1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
A1600
Out Of stock
Descriere
Incineratorul ecologic A1600(sec) este proiectat pentru incinerarea unei game largi de deseuri: carcase animale, resturi provenite din unitati de prelucrare a carnii sau HORECA.

Avand un volum al camerei de ardere de 1880 dm3 si o capacitate de incarcare de 900kg este ideal pentru ferme de porcine/ovine, ferme de bovine/cabaline, abatoare cu productii mari.

Are o rata de ardere medie de 250kg/h.
Structura exterioara si cosul de fum sunt fabricate din otel inoxidabil iar camera de ardere din ciment refractar dens.

Este disponibil cu arzator pe LPG, gaze naturale, pacura, CLU sau motorina.

Echipamentul este prevazut cu o camera principala de ardere fabricata din otel si ciment refractar si cu o camera post-combustie cu timp de retinere a gazelor de 2 secunde la o temperatura de 850 grade Celsius, constanta pe toata durata arderii.

Incinearatorul A1600 poate fi dotat cu instalatie pentru recuperarea caldurii rezultata in urma incinerarii. In acelasi timp cu distrugerea deseurilor incineratorul asigura necesarul de apa calda in amplasament.

Procesul de ardere are loc la temperaturi situate intre 950 si 1350 grade Celsius, o ardere rapida care presupune un consum redus de combustibil.
Stratul gros de material refractar din camera principala retine caldura si creste eficienta.
Incineratorul functioneaza complet automatizat cu monitorizare permanenta a temperaturii si cu panou de comanda usor de operat.

Instalarea si punerea in functiune se realizareaza de catre expertii societatii noastre iar personalul operator va beneficia de pregatire si instructaj.

Pentru mai multe detalii privind produsul descarcati brosura de pe site-ul nostru www.incineratoare-ecologice.ro sau www.incineratoare.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura