Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incinerator ecologic de capacitate mare, A1000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
A1000
Out Of stock
Descriere
Incineratorul ecologic Inciner8, model A1000(sec) este proiectat pentru incinerarea unei game largi de deseuri: cadavre animale, deseuri provenite din unitati de prelucrare a carnii sau pentru incinerarea materialelor expirate respectiv confiscate.

Avand un volum al camerei de ardere de 680 dm3 si o capacitate de incarcare de 450kg este ideal pentru incinerarea carcaselor mari de animale (porci, vitei). Are o rata de ardere medie de 85 kg/h.

Este disponibil cu arzator pe LPG, gaze naturale, pacura, CLU sau motorina.

Echipamentul este prevazut cu o camera principala de ardere fabricata din otel si ciment refractar si cu o camera post-combustie cu timp de retinere a gazelor de 2 secunde la o temperature de 850 grade Celsius constanta pe toata durata arderii.

Una dintre caracteristicile unice ale acestui echipament ecologic este usa de incarcare contra-balansata pe intreaga latime, care permite cu usurinta incarcarea si indepartarea cenusii.

Nu elibereaza fum si miros si nu produce mirosuri neplacute, volumul de emisii fiind considerat nul.
Functioneaza la temperaturi mari de operare 950-1320 grade Celsius, prezinta un timp scurt de incalzire si da un randament ridicat.

Optional poate fi dotat cu sistem de recuperare a caldurii, inregistrator temperature cu LCD, echipamente de protectie sau grup generator de functionare automata.

Incineratorul A1000 este in conformitate cu reglementarile si normele CE si de aceea nu sunt necesare avize si autorizatii special pentru utilizarea si punerea in functiune.

Pentru informatii detaliate puteti descarca brosura de pe site-ul nostru www.incineratoare-ecologice.ro sau www.incineratoare.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura