Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incinerator ecologic pentru ferme si abatoare, A600 (sec)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
A600(sec)
Out Of stock
Descriere
Incineratorul A600(sec) este recomandat pentru ferme cu capacitati mari precum ferme de suine/ovine, cabaline/bovine sau pentru industria de prelucrare a carnii (abatoare, carmangerii).

Echipamentul poseda certificare CE si intruneste standarde inalte de durabilitate, utilizare si siguranta.

Are un volum al camerei de 540dm3 si o rata de ardere medie de 45kg/h.

Camera principala de ardere este fabricata din otel si ciment refractar rezistent la temperature inalte care asigura un randament crescut.

Incineratorul poate functiona pe gaz metan, CLU, motorina sau biodiesel.

Tehnologia de fabricatie a camerei de ardere a facut posibila distributia uniforma a caldurii si arderea eficienta a gazelor inainte de a fi eliminate in atmosfera.

Timpul de retentie in camera de post-combustie este de 2 secunde iar temperatura minima post combustie este de 850 grade Celsius.
Incineratorul A600 poate fi dotat cu instalatie pentru recuperarea caldurii rezultata in urma incinerarii. Prezinta avantaje multiple deoarece concomitent cu distrugerea deseurilor este asigurat necesarul de apa calda din amplasament.

Caracteristica de baza si ceea ce deosebeste utilajele noastre de toate produsele similare de pe piata este faptul ca emisiile sunt considerate nule datorita tehnologiei unice in lume.
De aceea nu sunt necesare avize si autorizatii speciale pentru utilizarea si punerea in functiune.
Instalarea, punerea in functiune si instruirea personalului operator se face de catre expertii nostri.

Pentru detalii complexe privind incineratorul va invitam sa descarcati brosura de pe site-ul nostru www.incineratoare-ecologice.ro sau www.incineratoare.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura